Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi ruskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie129-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie130-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie131-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie132-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie133-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie134-2.jpg)
![Krok 7 - Pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie135-2.jpg)
mąka pszenna | 550 g |
olej | 2 łyżki |
woda letnia | 300 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
ziemniaki | 1 kg |
ser biały | 500 g |
cebula biała | 2 |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: