Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi ruskie wg Agula&Stabi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi ruskie wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-wg-agulastabi1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi ruskie wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-wg-agulastabi2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi ruskie wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-wg-agulastabi3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi ruskie wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-wg-agulastabi4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi ruskie wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-wg-agulastabi5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi ruskie wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-wg-agulastabi6-2.jpg)
Gotujemy w osolonej wodzie 3-4 min od momentu wypłynięcia co jakiś czas delikatnie mieszając
Życzymy Smacznego !!!
![Krok 7 - Pierogi ruskie wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-wg-agulastabi7-2.jpg)
ziemniaki ugotowane | 500 gram |
cebula | 2 szt |
twaróg | 200 gram |
sól i pieprz |
mąka pszenna | 500 gram |
woda ciepła | 250 ml |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: