Przepis i sposób przygotowania na: PIEROGI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z ZIOŁAMI, CHORIZO I KABANOSEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - PIEROGI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z ZIOŁAMI, CHORIZO I KABANOSEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-ciasta-francuskiego-z-ziolami-chorizo-i-kabanosem1-2.jpg)
![Krok 2 - PIEROGI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z ZIOŁAMI, CHORIZO I KABANOSEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-ciasta-francuskiego-z-ziolami-chorizo-i-kabanosem2-2.jpg)
![Krok 3 - PIEROGI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z ZIOŁAMI, CHORIZO I KABANOSEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-ciasta-francuskiego-z-ziolami-chorizo-i-kabanosem3-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
kabanos | 200 gram |
chorizo | 100 gram |
cebula | 3 sztuki |
olej | 3 łyżki |
bazylia | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 sztuka |
oregano | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: