Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z farszem ziemniaczano-brokułowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z farszem ziemniaczano-brokułowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-farszem-ziemniaczano-brokulowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z farszem ziemniaczano-brokułowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-farszem-ziemniaczano-brokulowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z farszem ziemniaczano-brokułowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-farszem-ziemniaczano-brokulowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z farszem ziemniaczano-brokułowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-farszem-ziemniaczano-brokulowym4-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
gorąca woda | ok 1 szklanki |
jajko | 1 szt |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
sól | szczypta |
różyczki brokuła | ok 6 szt |
ziemniaki | 4 szt |
sól i pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
tłuszcz do smażenia |
cebula | 2-3 szt |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: