Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z fasolą boczkiem i koperkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z fasolą boczkiem i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-fasola-boczkiem-i-koperkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z fasolą boczkiem i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-fasola-boczkiem-i-koperkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z fasolą boczkiem i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-fasola-boczkiem-i-koperkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z fasolą boczkiem i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-fasola-boczkiem-i-koperkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z fasolą boczkiem i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-fasola-boczkiem-i-koperkiem5-2.jpg)
mąka pszenna | 35 dag |
jajko | 1 sztuka |
mleko ciepłe | 3/4 szklanki |
masło miękkie | 1 łyżeczka |
fasola Jaś | 1 szklanka |
wędzony boczek | 30 dag |
cebula | 2 sztuki |
koperek | pęczek |
olej | 3 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: