Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z jagodami .
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z jagodami . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami-.1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z jagodami . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami-.2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z jagodami . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami-.3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z jagodami . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami-.4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z jagodami . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami-.5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi z jagodami . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami-.6-2.jpg)
jagody | 1 litr |
mąka pszenna | 500 g |
woda letnia | 0,5 litra |
oliwa | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | szczypta |
śmietana 18 proc | do polania |
cukier | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: