Przepis i sposób przygotowania na: PIEROGI Z KAPUST? I GRZYBAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - PIEROGI Z KAPUST? I GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapust-i-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - PIEROGI Z KAPUST? I GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapust-i-grzybami2-2.jpg)
Na ka?dym kó?ku na?o?y? ?y?eczk? farszu, po czym zlepi? brzegi.
![Krok 3 - PIEROGI Z KAPUST? I GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapust-i-grzybami3-2.jpg)
![Krok 4 - PIEROGI Z KAPUST? I GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapust-i-grzybami0-2.jpg)
m?ka | 1 kg |
farsz z kapusty i grzybów | 500 gram |
olej | 2 ?y?ki |
?ó?tko | 1 sztuka |
sól | 1 ?y?eczka |
woda | 1 (ciepła) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: