Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i grzybami.
Pierogi są pyszne nie tylko na Wigilię,ale także to dobra opcja na bezmięsny obiad.Pierogi są pyszne zarówno ugotowane,jak i po odsmażeniu ich na patelni.
mąka | 3 szklanki |
woda letnia | 3/4 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
olej | 0,5 łyżki |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
grzyby suszone | 50 g |
cebula | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
sól | |
kminek Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 ziarenka |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: