Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z kapustą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z kapustą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kapustą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z kapustą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z kapustą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi z kapustą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem6-2.jpg)
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
smalec | 1,5 łyżki |
sól | |
woda | 125-150 ml - ile weźmie ciasto |
mięso wieprzowe bez kości | 450 g |
kapusta kiszona | 250 g |
jajko | 1 szt |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: