Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z kapustą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem10-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z kapustą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem11-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kapustą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem12-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z kapustą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem13-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z kapustą i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem14-2.jpg)
kapusta kiszona | 500 g |
cebula biała | 2 szt |
mięso mielone wieprzowe | pół kg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mąka | 80 dag |
jajko | 1 szt |
olej | 3 łyżki |
woda zimna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: