Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i suszonymi grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z kapustą i suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-suszonymi-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z kapustą i suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-suszonymi-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kapustą i suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-suszonymi-grzybami3-2.jpg)
mąka pszenna | 2.5 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
woda letnia | 1/2 szklanki |
olej | 4 łyżki |
kapusta kiszona | 50 dag |
grzyby suszone | 20 dag |
cebula | 1 sztuka |
sól i pieprz | |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: