Przepis i sposób przygotowania na: PIEROGI Z KASZĄ I SEREM
Kroki postępowania
![Krok 1 - PIEROGI Z KASZĄ I SEREM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-i-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - PIEROGI Z KASZĄ I SEREM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-i-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - PIEROGI Z KASZĄ I SEREM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-i-serem3-2.jpg)
mąka | 500 gram |
jajko | 2 sztuki |
sól | 1/2 łyżeczki |
kasza gryczana | 350 gram |
ser biały | 300 gram |
masło | 1 łyżka |
cebula | 3 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/8 łyżeczki |
woda | 150 ml |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 sztuka |
boczek wędzony | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: