Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kaszą jęczmienną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna16-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna17-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna18-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna19-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna15-2.jpg)
Farsz: | |
cebula | 1 sztuka |
sól | szczypta |
pieprz | do smaku |
przyprawa kucharek | do smaku |
olej | do podsamżenia cebuli |
Ciasto: | |
mąka | 1/2 kg |
olej | 1/4 szklanki |
woda letnia | 1/2 szklanki |
sól | szczypta |
warzywa | 2 torebki |
kasza jęczmienna | 2 torebki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: