Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kiszoną kapustą.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z kiszoną kapustą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kiszona-kapusta.1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z kiszoną kapustą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kiszona-kapusta.2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kiszoną kapustą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kiszona-kapusta.3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z kiszoną kapustą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kiszona-kapusta.4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z kiszoną kapustą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kiszona-kapusta.5-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
woda ciepła | około 1 szklanka |
sól | 1 łyżeczka |
kapusta kiszona | 50 dag |
cebula | 1 duża sztuka |
sól i pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
masło | 2-3 łyżka |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
cebula | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: