Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-mielonym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-mielonym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-mielonym3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-mielonym4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-mielonym5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi z mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-mielonym6-2.jpg)
![Krok 7 - Pierogi z mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-mielonym7-2.jpg)
![Krok 8 - Pierogi z mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-mielonym8-2.jpg)
mąka | 4 szkl |
sól do smaku | |
jajko | 2 szt |
woda letnia | 300 ml |
mięso mielone | 35 dag |
cebula | 2 szt |
ząbki czosnku | 1-2 szt |
olej | 2 łyzki |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1,5 łyżki |
kasza manna | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: