Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z mięsem i skwarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z mięsem i skwarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-skwarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z mięsem i skwarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-skwarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z mięsem i skwarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-skwarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z mięsem i skwarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-skwarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z mięsem i skwarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-skwarkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi z mięsem i skwarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-skwarkami6-2.jpg)
![Krok 7 - Pierogi z mięsem i skwarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-skwarkami7-2.jpg)
![Krok 8 - Pierogi z mięsem i skwarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-skwarkami8-2.jpg)
![Krok 9 - Pierogi z mięsem i skwarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-skwarkami9-2.jpg)
![Krok 10 - Pierogi z mięsem i skwarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-skwarkami10-2.jpg)
mąka pszenna | 500 g |
żółtko jajek | 1 szt |
woda ciepła | 200 ml |
olej słonecznikowy | 50 ml |
boczek wędzony | 100 g |
olej słonecznikowy | 10 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
mięso wołowe | 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: