Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z pasztetem podane z czerwonym barszczem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z pasztetem podane z czerwonym barszczem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-pasztetem-podane-z-czerwonym-barszczem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z pasztetem podane z czerwonym barszczem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-pasztetem-podane-z-czerwonym-barszczem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z pasztetem podane z czerwonym barszczem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-pasztetem-podane-z-czerwonym-barszczem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z pasztetem podane z czerwonym barszczem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-pasztetem-podane-z-czerwonym-barszczem4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z pasztetem podane z czerwonym barszczem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-pasztetem-podane-z-czerwonym-barszczem5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi z pasztetem podane z czerwonym barszczem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-pasztetem-podane-z-czerwonym-barszczem6-2.jpg)
![Krok 7 - Pierogi z pasztetem podane z czerwonym barszczem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-pasztetem-podane-z-czerwonym-barszczem7-2.jpg)
mąka pszenna | 250-300 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
gorąca woda | 1 szklanka |
żółtko jajek | 1 szt |
olej | 1 łyżka |
woda | 3,5 litra |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka płaska |
woda | 2 litry |
buraki czerwone | 3 szt |
koncentrat barszczu czerwonego | 1 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kwas cytrynowy Prymat | 1 lyżeczka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: