Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z pieczarek i karkówki
Kroki postępowania
![Krok 1 - pierogi z pieczarek i karkówki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-pieczarek-i-karkowki2-2.jpg)
![Krok 2 - pierogi z pieczarek i karkówki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-pieczarek-i-karkowki1-2.jpg)
![Krok 3 - pierogi z pieczarek i karkówki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-pieczarek-i-karkowki0-2.jpg)
mąka pszenna | 0.5 kg. |
jajko | 1 szt. |
woda | 150 ml. |
mąka pszenna | do posypania |
karkówka | 35 dag. |
pieczarki | 20 dag. |
cebula | 2 szt. |
bułka czerstwa | 1 szt. |
mleko | do namoczenia bułki |
olej | do smażenia |
olej | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: