Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z serc wieprzowych
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z serc wieprzowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-serc-wieprzowych0-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z serc wieprzowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-serc-wieprzowych1-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z serc wieprzowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-serc-wieprzowych2-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z serc wieprzowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-serc-wieprzowych3-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z serc wieprzowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-serc-wieprzowych4-2.jpg)
mąka pszenna | 30 dkg |
jajko | 1 szt |
oliwa | 1 łyżka |
woda letnia | |
sól | 1/2 łyżeczki |
serca | 1 kg |
cebula | 1 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Kucharek przyprawa do potraw | |
smalec | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: