Przepis i sposób przygotowania na: pierożki krabowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - pierożki krabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-krabowe1-2.jpg)
![Krok 2 - pierożki krabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-krabowe2-2.jpg)
![Krok 3 - pierożki krabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-krabowe3-2.jpg)
![Krok 4 - pierożki krabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-krabowe4-2.jpg)
![Krok 5 - pierożki krabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-krabowe5-2.jpg)
![Krok 6 - pierożki krabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-krabowe6-2.jpg)
ciasto won ton | 10 plastrów |
paluszki krabowe | 1/2 opakowania |
kukurydza w puszce | 3 łyżki |
kapusta biała | 100 gram |
makaron ryżowy | 100 gram |
jajko | 1 sztuka |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
tłuszcz do smażenia | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: