Przepis i sposób przygotowania na: PIEROŻKI MIĘSNE W CIEŚCIE FRANCUSKIM
Kroki postępowania
![Krok 1 - PIEROŻKI MIĘSNE W CIEŚCIE FRANCUSKIM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-miesne-w-ciescie-francuskim1-2.jpg)
![Krok 2 - PIEROŻKI MIĘSNE W CIEŚCIE FRANCUSKIM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-miesne-w-ciescie-francuskim2-2.jpg)
![Krok 3 - PIEROŻKI MIĘSNE W CIEŚCIE FRANCUSKIM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-miesne-w-ciescie-francuskim3-2.jpg)
![Krok 4 - PIEROŻKI MIĘSNE W CIEŚCIE FRANCUSKIM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-miesne-w-ciescie-francuskim0-2.jpg)
wołowina | 500 gram |
cebula | 2 sztuki |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
sól | 1/4 łyżeczki |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/8 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: