Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki z mięsnym farszem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki z mięsnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-miesnym-farszem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki z mięsnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-miesnym-farszem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki z mięsnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-miesnym-farszem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki z mięsnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-miesnym-farszem4-2.jpg)
mąka pszenna | 2, 5 szklnki |
woda letnia | 1 szklnka |
sól | szczypta |
udka kurczaka | 5-6 sztuk |
seler korzeniowy | kawałek |
pietruszka | kawałek |
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat | szczypta |
cebula | 2 sztuki |
tłuszcz do smażenia | |
sól do smaku | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: