Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki z pasztetową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki z pasztetową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-pasztetowa2-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki z pasztetową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-pasztetowa1-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki z pasztetową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-pasztetowa0-2.jpg)
Ciasto: | |
mąki | 0,5 kg |
jajko | 2 sztuki |
soli | 1 łyżeczka |
ciepłej wody | 3/4 szklanki |
Farsz: | |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: