Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki z serem żółtym i cebulą.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki z serem żółtym i cebulą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-serem-zoltym-i-cebula.1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki z serem żółtym i cebulą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-serem-zoltym-i-cebula.2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki z serem żółtym i cebulą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-serem-zoltym-i-cebula.3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki z serem żółtym i cebulą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-serem-zoltym-i-cebula.4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierożki z serem żółtym i cebulą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-serem-zoltym-i-cebula.5-2.jpg)
mąka tortowa | 1 szklanka |
masło lub margaryna | 10 dag |
sól | pół łyżeczki |
woda zimna | 2-3 łyżki |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
cebula | 2 średnie sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
olej do smażenia | |
sól i pieprz | do smaku |
ser żółty | 10 dag |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: