Przepis i sposób przygotowania na: Pierś Faszerowana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś Faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś Faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś Faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana4-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś Faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana3-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś Faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierś Faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana6-2.jpg)
![Krok 7 - Pierś Faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana7-2.jpg)
![Krok 8 - Pierś Faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana8-2.jpg)
pierś z kurczaka | około 1kg |
oliwki zielone | kilka |
bazylia | kilka liści |
mozzarella w kulce | |
sól do smaku | |
pieprz | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
oliwa | |
masło do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: