Przepis i sposób przygotowania na: Pierś faszerowana śliwką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś faszerowana śliwką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana-sliwka1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś faszerowana śliwką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana-sliwka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś faszerowana śliwką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana-sliwka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś faszerowana śliwką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana-sliwka4-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 5 - Pierś faszerowana śliwką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana-sliwka5-2.jpg)
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
pieprz | |
sól do smaku | |
olej | 1,5 łyżki |
Rozmaryn suszony Prymat | 1 łyżeczka |
pierś z kurczaka | 4 sztuki |
śliwki | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: