Przepis i sposób przygotowania na: Pierś faszerowana szpinakiem i pomidorami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś faszerowana szpinakiem i pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana-szpinakiem-i-pomidorami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś faszerowana szpinakiem i pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana-szpinakiem-i-pomidorami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś faszerowana szpinakiem i pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana-szpinakiem-i-pomidorami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś faszerowana szpinakiem i pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-faszerowana-szpinakiem-i-pomidorami0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
świeże listki szpinaku | 50 g |
olej | 2 łyżki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 2 łyżeczki |
suszone pomidory | 50 (w oleju) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: