Przepis i sposób przygotowania na: Pierś gęsia z miodem i cytryną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś gęsia z miodem i cytryną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-gesia-z-miodem-i-cytryna1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś gęsia z miodem i cytryną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-gesia-z-miodem-i-cytryna2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś gęsia z miodem i cytryną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-gesia-z-miodem-i-cytryna3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś gęsia z miodem i cytryną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-gesia-z-miodem-i-cytryna0-2.jpg)
pierś gęsia | 1 |
miód | 3 łyżki |
olej | 5 łyżek |
cytryna | 0,5 szt |
czosnek ząbki | 6 sztuk |
sól | |
pieprz | |
majeranek | 1 łyzka |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: