Przepis i sposób przygotowania na: pierś indyka z jabłkiem i żurawiną
Kroki postępowania
![Krok 1 - pierś indyka z jabłkiem i żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-indyka-z-jablkiem-i-zurawina1-2.jpg)
![Krok 2 - pierś indyka z jabłkiem i żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-indyka-z-jablkiem-i-zurawina2-2.jpg)
![Krok 3 - pierś indyka z jabłkiem i żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-indyka-z-jablkiem-i-zurawina3-2.jpg)
SMACZNEGO
![Krok 4 - pierś indyka z jabłkiem i żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-indyka-z-jablkiem-i-zurawina4-2.jpg)
pierś z indyka | pół kg |
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat | 2 łyżeczki |
jabłko kwaśne | 1 sztuka |
żurawina suszona | kilka sztuk |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: