Przepis i sposób przygotowania na: Pierś krojona w kostkę (kęski)
Kroki postępowania
Pierś pokroić w kostkę posypać Delikatem., dodać jaja i dokładnie wymieszać.
![Krok 1 - Pierś krojona w kostkę (kęski) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-krojona-w-kostke-keski3-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś krojona w kostkę (kęski) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-krojona-w-kostke-keski1-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś krojona w kostkę (kęski) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-krojona-w-kostke-keski2-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś krojona w kostkę (kęski) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-krojona-w-kostke-keski0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 |
ser żółty | 20 dkg |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
jaja | 3 szt |
majonez | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: