Przepis i sposób przygotowania na: Pierś w sosie pieczarkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś w sosie pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-w-sosie-pieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś w sosie pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-w-sosie-pieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś w sosie pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-w-sosie-pieczarkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś w sosie pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-w-sosie-pieczarkowym4-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 2 szt. |
sól i pieprz | |
mąka | do obtoczenia |
olej do smażenia |
pieczarki | 300-400 g |
cebula biała | 1 szt |
sól i pieprz | |
śmietana 18 proc | 100 ml |
mąka | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: