Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z indyka w sosie
Kroki postępowania
Mięso pokroić w kostkę.
![Krok 1 - Pierś z indyka w sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-w-sosie1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z indyka w sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-w-sosie2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z indyka w sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-w-sosie3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z indyka w sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-w-sosie4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś z indyka w sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-w-sosie5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierś z indyka w sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-w-sosie6-2.jpg)
pierś z indyka | 60 dkg |
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
Przyprawa do mięs Prymat | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
kostka mięsna | 1 sztuka |
śmietana kremówka | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 2 czubate łyżki |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: