Przepis i sposób przygotowania na: pierś z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka0-2.jpg)
![Krok 2 - pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 3 - pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 4 - pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 5 - pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka4-2.jpg)
![Krok 6 - pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka5-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 kg |
por | 3 sztuki duże |
czosnek ząbki | 3 sztuki |
majonez tradycyjny | 300 ml |
jogurt naturalny | 150 ml |
ser mozarella | 20 dag |
ser żółty | 10 dag |
pomidor | 3 sztuki |
sól do smaku | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: