Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-ciescie-nalesnikowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-ciescie-nalesnikowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-ciescie-nalesnikowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-ciescie-nalesnikowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-ciescie-nalesnikowym5-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 2 szt |
ser żółty | 12 plasterków |
szynka | 12 plasterków |
czosnek | 1/2 główki |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
mleko | 1 szkl |
jajko | 2 szt |
mąka pszenna | 1,5 szkl |
olej | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: