Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo-pieczarkowym z makaronem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo-pieczarkowym z makaronem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-sosie-smietanowo-pieczarkowym-z-makaronem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo-pieczarkowym z makaronem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-sosie-smietanowo-pieczarkowym-z-makaronem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo-pieczarkowym z makaronem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-sosie-smietanowo-pieczarkowym-z-makaronem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo-pieczarkowym z makaronem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-sosie-smietanowo-pieczarkowym-z-makaronem4-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 szt |
pieczarki | 300-350 g |
śmietana 12% | 200 g |
cebula | 1 szt |
olej | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
Kostki rosołowe Kucharek | 1 szt |
woda | 1/2 l |
makaron świderki | 200-250 g |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: