Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo-kurkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo-kurkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-sosie-smietanowokurkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo-kurkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-sosie-smietanowokurkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo-kurkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-sosie-smietanowokurkowym0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 kg |
kurki | 400 g |
śmietana 18 proc | 1 szt |
jajko | 2 szt |
ziele angielskie | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do okrasy |
masło | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: