Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w winie z fasolką szparagową.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka w winie z fasolką szparagową. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-winie-z-fasolka-szparagowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka w winie z fasolką szparagową. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-winie-z-fasolka-szparagowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka w winie z fasolką szparagową. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-winie-z-fasolka-szparagowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka w winie z fasolką szparagową. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-winie-z-fasolka-szparagowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś z kurczaka w winie z fasolką szparagową. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-winie-z-fasolka-szparagowa0-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
cebula | 1 szt |
fasolka szaragowa | 200 gram |
mąka pszenna | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
wino czerwone | 1/2 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: