Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka z kaki i serem pleśniowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka z kaki i serem pleśniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-kaki-i-serem-plesniowym2-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka z kaki i serem pleśniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-kaki-i-serem-plesniowym3-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka z kaki i serem pleśniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-kaki-i-serem-plesniowym1-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka z kaki i serem pleśniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-kaki-i-serem-plesniowym0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
ser brie | 50 gram |
kaki | 1/2 sztuki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | wg uznania |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: