Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka z mozarella i szpinakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka z mozarella i szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-mozarella-i-szpinakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka z mozarella i szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-mozarella-i-szpinakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka z mozarella i szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-mozarella-i-szpinakiem3-2.jpg)
Filet z piersi kurczaka bez kości | 2 Połowy |
ser mozarella | Pól Op |
szpinak mrożony | 2 Kostki |
oliwa | 50 Ml |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 Łyżeczka |
sól do smaku | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | Szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: