Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z "warzywami na patelnię po włosku"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z "warzywami na patelnię po włosku" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-warzywami-na-patelnie-po-wlosku1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z "warzywami na patelnię po włosku" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-warzywami-na-patelnie-po-wlosku2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z "warzywami na patelnię po włosku" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-warzywami-na-patelnie-po-wlosku3-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 4 - Pierś z "warzywami na patelnię po włosku" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-warzywami-na-patelnie-po-wlosku4-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 szt |
warzywa mrożone | 500 g |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
masło | 1 łyżka |
oregano | do smaku |
śmietanka 36% | 200 ml |
ryż | 2 woreczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: