Przepis i sposób przygotowania na: Pierś zawijana z wędzoną karkówką
Kroki postępowania
Przyprawiamy i smarujemy musztardą.
![Krok 1 - Pierś zawijana z wędzoną karkówką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-zawijana-z-wedzona-karkowka1-2.jpg)
Na jednym końcu piersi układamy cebulę i karkówkę.
![Krok 2 - Pierś zawijana z wędzoną karkówką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-zawijana-z-wedzona-karkowka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś zawijana z wędzoną karkówką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-zawijana-z-wedzona-karkowka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś zawijana z wędzoną karkówką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-zawijana-z-wedzona-karkowka4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś zawijana z wędzoną karkówką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-zawijana-z-wedzona-karkowka5-2.jpg)
pierś z kurczaka | 4 szt. |
karkówka | 20 dag |
Musztarda delikatesowa Prymat | |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
cebula czerwona | 1 szt. |
ziemniaki | 1,5 kg |
śmietana | 2 łyżki |
ogórki konserwowe | 6 szt. |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: