Przepis i sposób przygotowania na: Piersi kurczaka pod serami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Piersi kurczaka pod serami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-kurczaka-pod-serami-1-2.jpg)
![Krok 2 - Piersi kurczaka pod serami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-kurczaka-pod-serami-2-2.jpg)
![Krok 3 - Piersi kurczaka pod serami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-kurczaka-pod-serami-3-2.jpg)
![Krok 4 - Piersi kurczaka pod serami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-kurczaka-pod-serami-4-2.jpg)
Przed podaniem posypać posiekaną zieloną pietruszką.
Podawać z makaronem. SMACZNEGO!!!!
![Krok 5 - Piersi kurczaka pod serami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-kurczaka-pod-serami-5-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
sól i pieprz | |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
olej do smażenia | |
ząbek czosnku | 1 sztuka |
passata pomidorowa | 2 szklanki |
bazylia świeża | 1 gałązka |
parmezan starty | 4 łyżki |
mozzarella małe kulki | 6 sztuk |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: