Przepis i sposób przygotowania na: Piersi kurczaka w parmezanie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Piersi kurczaka w parmezanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-kurczaka-w-parmezanie3-2.jpg)
![Krok 2 - Piersi kurczaka w parmezanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-kurczaka-w-parmezanie2-2.jpg)
![Krok 3 - Piersi kurczaka w parmezanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-kurczaka-w-parmezanie1-2.jpg)
![Krok 4 - Piersi kurczaka w parmezanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-kurczaka-w-parmezanie0-2.jpg)
piersi z kurczaka | 0,5 kg |
parmezan starty | 100 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 150 g |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
jajko | 1 szt |
Bazylia suszona Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: