Przepis i sposób przygotowania na: piersi pieczone w cieście francuskim z czarnuszką...
Kroki postępowania
![Krok 1 - piersi pieczone w cieście francuskim z czarnuszką... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-pieczone-w-ciescie-francuskim-z-czarnuszka...1-2.jpg)
![Krok 2 - piersi pieczone w cieście francuskim z czarnuszką... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-pieczone-w-ciescie-francuskim-z-czarnuszka...2-2.jpg)
![Krok 3 - piersi pieczone w cieście francuskim z czarnuszką... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-pieczone-w-ciescie-francuskim-z-czarnuszka...3-2.jpg)
![Krok 4 - piersi pieczone w cieście francuskim z czarnuszką... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-pieczone-w-ciescie-francuskim-z-czarnuszka...4-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
olej rzepakowy | 1/4 szklanki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa do potraw | 2 łyżeczki |
ciasto francuskie | 1 opakowanie/nie mrożone |
jajko | 1 sztuka |
Czarnuszka nasiona Prymat | - ile potrzeba |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: