Przepis i sposób przygotowania na: Pietruszkowo-marchwiowe puree
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pietruszkowo-marchwiowe puree foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pietruszkowomarchwiowe-puree1-2.jpg)
![Krok 2 - Pietruszkowo-marchwiowe puree foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pietruszkowomarchwiowe-puree2-2.jpg)
![Krok 3 - Pietruszkowo-marchwiowe puree foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pietruszkowomarchwiowe-puree3-2.jpg)
![Krok 4 - Pietruszkowo-marchwiowe puree foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pietruszkowomarchwiowe-puree0-2.jpg)
pietruszka korzeń | 1 duża sztuka |
marchew | 3 duże sztuki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 duży ząbek |
oliwa | 3 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
kolendra | 1/2 łyżeczki |
kurkuma | 1 szczypta |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
masło | 2 łyżki |
kremowy mix do sałatek zup | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: