Przepis i sposób przygotowania na: Pijany kurczak opasany boczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pijany kurczak opasany boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pijany-kurczak-opasany-boczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pijany kurczak opasany boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pijany-kurczak-opasany-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pijany kurczak opasany boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pijany-kurczak-opasany-boczkiem0-2.jpg)
filet z kurczaka | 1/2 kg |
cienki plastry boczku wędzoneg | 6 szt |
pieczarki | 8 szt |
białe wino | 1 kieliszek |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | 1/2 szt |
rozmaryn | |
sól | |
oliwa | 5 łyżek |
cebula czerwona | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: