Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna fasolka szparagowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pikantna fasolka szparagowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantna-fasolka-szparagowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Pikantna fasolka szparagowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantna-fasolka-szparagowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Pikantna fasolka szparagowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantna-fasolka-szparagowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Pikantna fasolka szparagowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantna-fasolka-szparagowa0-2.jpg)
fasola szparagowa | 1/2 kg |
sól do smaku | 1 łyżeczka |
masło | 2 łyżeczki |
sól do smaku | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
przyprawa kucharek | 1 szczypta |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: