Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna zupa fasolowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pikantna zupa fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantna-zupa-fasolowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Pikantna zupa fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantna-zupa-fasolowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Pikantna zupa fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantna-zupa-fasolowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Pikantna zupa fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantna-zupa-fasolowa4-2.jpg)
fasola Jaś | 1 szklanka |
kiełbasa podwawelska | 0,5 kg |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 0,5 szt |
papryka żółta | 0,5 szt |
cukinie małe | 1 szt |
papryczka chili | 0,5-1 szt |
pieczarki | 15 dag |
kukurydza konserwowa | 1 szklanka |
olej | 1-2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3-4 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
ketchup pikantny | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: