Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne paluszki do rosołu
Kroki postępowania
Masło posiekać z przesianą mąką , dodać starty ser , przyprawy.
![Krok 1 - Pikantne paluszki do rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-paluszki-do-rosolu1-2.jpg)
![Krok 2 - Pikantne paluszki do rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-paluszki-do-rosolu2-2.jpg)
![Krok 3 - Pikantne paluszki do rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-paluszki-do-rosolu3-2.jpg)
![Krok 4 - Pikantne paluszki do rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-paluszki-do-rosolu4-2.jpg)
mąka pszenna | 15 dag |
masło lub margaryna | 15 dag |
żółty ser ostry | 15 dag |
cukier | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | |
pieprz | |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: