Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny gulasz z kurczaka i fasolki szparagowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pikantny gulasz z kurczaka i fasolki szparagowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantny-gulasz-z-kurczaka-i-fasolki-szparagowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Pikantny gulasz z kurczaka i fasolki szparagowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantny-gulasz-z-kurczaka-i-fasolki-szparagowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Pikantny gulasz z kurczaka i fasolki szparagowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantny-gulasz-z-kurczaka-i-fasolki-szparagowej3-2.jpg)
fasolka szparagowa | 40 dag |
filet z kurczaka | 2 szt |
cebula | 1 szt |
masło | 3 łyżka |
woda | 1/2 szkl |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: